”Glad kund”, sommarfest och filmpremiär

Detta bildspel kräver JavaScript.

Under onsdagskvällen den 7 juni höll Famntagets team sina ”Glad kund”- presentationer. ”Glad kund” är en projektform som Famntagets medarbetare deltagit i vid flera tillfällen där upplägget sett lite olika ut. Inför de senaste redovisningarna fick teamen själva välja två av fem teman som de ville inrikta sig på. De teman som det gick att välja mellan var teamens utveckling, kundernas ensamhet, det sociala engagemanget, det uthålliga kvalitetsarbetet, den stressiga vardagen och kosten. Teamen tog upp alla ämnen, de ämnen som fick mest utrymme var kundernas ensamhet och kosten. Under redovisningarna blev det tydligt hur de olika ämnena hänger ihop.

Redovisningarna såg lite olika ut, ett team hade till exempel gjort en egen bok där de beskrivit hur vi i Famntaget jobbar hemma hos våra kunder. Boken är tänkt att fungera som introduktionsmaterial till nyanställda. En annan grupp hade redigerat en rad bilder som de lagt upp på en egen instagramsida. Bilderna kommer efterhand att läggas ut på Famntagets officiella Instagram-konto: instagram.com/famntagetomsorg/.

Redovisningarna följdes upp med premiärvisning av KFS film om Famntaget. Filmen handlar rekrytering, inkludering och språkutveckling på arbetsplatsen, samt om Famntagets samarbete med Arbetsförmedlingen. I filmen intervjuas Mari Eriksson (VD), Amanda Fogelström (teamledare), Mustafa Al-Fuwri & Matiyas Tedros Kidane (medarbetare), samt Therése Ekbäck från Arbetsgivarcentrum, Arbetsförmedlingen.

Klicka här för att se KFS film om Famntaget

Resterande del av kvällen hade vi en sommarfest. Det blev en mycket trevlig avslutning inför sommaren där vi fick njuta av varandras sällskap och god mat från Restaurang Trekanten.

***

Läs mer om Famntaget!

 

 

En tanke på “”Glad kund”, sommarfest och filmpremiär

  1. Ping: Återblick – Famntagets 10 största händelser 2017 | Famntagets blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s